​​Stefan Hantverkarn AB

Dodevägen 5

272 97 Gärsnäs

Kontakta oss för en offert »

Takläggare på Österlen

Är din villa i behov av att byta tak eller en mindre reparation? Du kanske vill byta utseende för att det är dags för en förändring eller så är ditt hus i stort behov av en uppfräschning. Våra takläggare hjälper dig med allt från takreparation till helt nytt tak. Vi stöttar dig i alla beslut om hur du vill att ditt tak ska se ut, allt från material till vad som passar din taktyp och huset i övrigt.

Lång erfarenhet och expertis

​Våra takläggare har lång erfarenhet av takläggning på Österlen. Vi ser alltid till att kvaliteten är den bästa och tillgodoser dina behov. Vi har vår lagerlokal och förråd i Simrishamn i anslutning till Gyllebo där vårt kontor finns

Alla typer av takarbeten

Det spelar ingen roll vilket slags tak du har, vi utför allt du behöver för just ditt tak. Vare sig du har sadeltak, mansardtak, hel- eller halvvalmat tak och pulpettak är det inga problem. Vi ser till att underlagstäckningen blir välgjord och att inga spikhål, öppna skarvar eller andra defekter uppstår eller finns kvar vid takreparationen och vid läggning av nytt tak. 

Vi är även noga med att nocken och skorstenar inte ger läckage. Ombesörjer även allt runtomkring taket som kan tänkas behövas exempelvis nockräcke, ränndalar, vindskivor, takfot, fotplåt och mycket mer. Det enda du behöver är att kontakta oss så sköter våra takläggare resten. Mejla oss på stefanhantverkaren@telia.com eller ring 0708-60 17 10.

OM OSS

​Stefan Hantverkarn AB

Org nr: 5562570209

HITTA OSS

Dodevägen 5

272 97 Gärsnäs

Hitta oss på Google Map