​​Stefan Hantverkarn AB

Dodevägen 5

272 97 Gärsnäs

Kontakta oss för en offert »

Renovering av hus & lokaler

På Stefan Hantverkarn i Simrishamn ser vi till att dina behov av att renovera hus, stuga eller byggnad tillfredsställs. Vi är angelägna om att du ska känna dig trygg när vi utför arbetet och tar hänsyn till dina behov genom detaljerad planering, effektivitet och flexibilitet.

Alla typer av renoveringsprojekt

​Taket börjar läcka, köksluckor och bänkar är slitna, badrummet luktar unket och fasaden har tappat sin glans. Det känns som att allt kommer på en gång och det blir bara mer som behöver fixas, repareras eller bytas ut. Då kan det vara dags att se över din villa och göra en totalrenovering. När upprustningen väl är klar kommer du känna dig mer än nöjd och glad. Det ökar dessutom villans värde och du kan njuta och trivas i ditt boende

Se våra tidigare arbeten​

Runt om hela Österlen har vi utfört många renoveringar och fått prestigefyllda renoveringsprojekt och goda referenser. Vi har bland annat byggt om Kiviks gamla pub Kaptenshuset till Bed & Breakfast. Vi fick även uppdraget att göra en totalrenovering av Viks gamla skola som vi drev igenom från start till färdigt resultat. Här på vår hemsida kan du dessutom se bilder från tidigare arbeten som vi har utfört. Kanske inspireras du att påbörja en renovering?

Hämta in offert eller boka ett möte genom att kontakta oss här >>

OM OSS

​Stefan Hantverkarn AB

Org nr: 5562570209

HITTA OSS

Dodevägen 5

272 97 Gärsnäs

Hitta oss på Google Map