​​Stefan Hantverkarn AB

Dodevägen 5

272 97 Gärsnäs

Kontakta oss för en offert »

​​Fasad med unik design

Funderar ni på en ny fasad och letar efter något unikt och spännande? Vi på Stefan Hantverkarn AB har lång erfarenhet av olika typer av fasadbyggen och vi hjälper er, saknas inspirationen visar vi er tips och idéer på olika resultat som kan tänkas passa er. Vi har en gedigen erfarenhet och kunskap, och ser till att förverkliga era idéer, vare sig det gäller en ny fasad eller om ni är ute efter att renovera fasad. Våra duktiga hantverkare hjälper er från vision till verklighet!

Vi hjälper dig med det mesta

Husfasader i tegel och trä

​Vi är belägna i Simrishamn och runt om på Österlen har vi hjälp många nöjda kunder med nya eller renoverade fasader. Allt från Nordic Sea Winery där vi skapade en fasad med inspiration från en vintunnas yttre, till Villa Baskemölla där vi gjorde en vacker fasad av murat tegel. Stefan Hantverkarn AB har funnits enda sedan 1994 och vi åtar oss allt från renoveringar och tillbyggnader, till totalentreprenader av nybyggnationer.

Offertförfrågan och mötesbokning

​Tveka inte att höra av er till oss på Stefan Hantverkarn AB när ni vill fixa en ny fasad eller renovera er nuvarande! Vi finns här för er med tips och inspiration och med god kunskap leder vi er till välarbetade resultat. Kontakta oss kring fasadrenovering på Österlen, boka ert möte här >>​

eller ring oss på 0708-60 17 10

OM OSS

​Stefan Hantverkarn AB

Org nr: 5562570209

HITTA OSS

Dodevägen 5

272 97 Gärsnäs

Hitta oss på Google Map