​​Stefan Hantverkarn AB

Dodevägen 5

272 97 Gärsnäs

Kontakta oss för en offert »

​Badrumsrenovering på Österlen

Vill du göra en uppfräschning av badrummet eller finns det helt enkelt ett stort behov av en renovering? Kanske har det uppstått läckage vilket resulterar till att delar eller hela badrummet kan behöva bytas ut på grund av fuktskador. Eller vill du bara förnya eller bygga ditt drömbadrum, oavsett kan vi hjälpa dig med allt här i Simrishamn på Österlen.

Ditt drömbadrum

En badrumsrenovering kan bli räddningen och kan också ge dig ditt drömbadrum. Kanske både och eftersom det är just du som får välja hur du vill ha och resultatet konstrueras utifrån dina önskemål. Vad du än bestämmer dig för så kan vi utföra det. Oavsett om det gäller klinker och kakel, ny dusch eller ett badkar. Önskar du varmt golv installerar vi värmegolv utan problem.

God och hållbar kvalité

Vi ser till att du får det du önskar och att allt blir rätt från början. Att tätskiktet är rätt, om det finns en fuktskada river vi och låter allt torka ordentligt, ser till att ventilationer finns, att golvbrunnen eller golvbrunnar har rätt fall samt allt annat som tillkommer för att renovera badrum. Vi har erfarna och kompetenta snickare som mer än gärna hjälper dig med ditt badrum. Renoverar, bygger om och ser till att dina behov blir tillfredsställda till det yttersta.

Hur kan vi hjälp Er? Välkommen att boka tid för rådgivning >>

OM OSS

​Stefan Hantverkarn AB

Org nr: 5562570209

HITTA OSS

Dodevägen 5

272 97 Gärsnäs

Hitta oss på Google Map